In NOTINO RECENZIE TESTUJEM

Testujem vzorky z notino.sk

V rámci spolupráce s notino.sk som dostala takýto rozmanitý balíček produktov na testovanie. Balíček obsahoval produkty zo starostlivosti o telo, tvár a nesmieme zabudnúť na vlasy. Niektoré produkty som už vopred poznala, no niektoré boli pre mňa novinkou. 

Obsah balíčka:



Splat cestovné balenie kefky a pasty


Avéne cleanance  micelárna voda pre problematickú pleť

Vopred upozorňujem, že v niektorých prípadoch sa finálny výsledok určiť so 100% presnosťou nedal, nakoľko vzorky boli príliš malé. Berte na to prosím ohľad. Tak isto ak niektoré produkty sedeli / nesedeli mne nemusí to mať rovnaký výsledok aj u vás.

DUCRAY extra-doux 
Dermo-protektívny šampón na časté mytie vlasov bez parabénov, bez silikónu, bez fenoxyetanolu. Veľmi jemný hydratačný vlasový šampón je určený predovšetkým pre citlivú vlasovú pokožku. Udržiava prirodzenú rovnováhu vo vlasovej pokožke. Vďaka šetrným čistiacim zložkám je vhodný pre celú rodinu. Zanecháva vlasy pružné, odolné a žiarivé. Šampón neštípe v očiach a je veľmi dobre znášaný.
POUŽITIE: Naneste malé množstvo na dopredu navlhčené vlasy, šampón vo vlasoch napeňte a následne opláchnite vodou. Potom naneste ešte raz, napeňte a nechajte pôsobiť vo vlasoch niekoľko minút  (2-3). Potom dôkladne opláchnite. Používajte tak často, ako potrebujete.

PHYTO Phytokératine 
Masky na vlasy sú skvelé na to, aby vrátili vlhkosť a život späť do vašich vlasov. 

Exkluzívna regeneračná liečba ultra-suchých, krehkých a poškodených vlasov, ktorá umožňuje okamžitú opravu a transformáciu vlasov. Táto luxusná receptúra ​​obklopuje každé vlasové vlákno, obnovuje elasticitu a silu, obnovuje vlasy s dokonalou jemnosťou, pružnosťou a leskom. Maska zvyšuje ovládateľnosť a oddeľovanie hladkých, lesklých vlákien. Skvelá, bohatá štruktúra predstavuje perfektnú rovnováhu zmyslového bohatstva a beztiaže. 
Výrazne opravené konce sa rovnajú menšiemu počtu vlasov, čo umožňuje dlhšie a zdravšie vlasy. Tento výrobok je  bez silikónov. 
Po použití moje vlasy boli lesklejšie a na pohľad krajšie. Či si kúpim aj plné balenie? Určite áno.
VICHY Ideália    Vyhladzujúci a rozjasňujúci krém pre normálnu až zmiešanú pleť. Idéalia zjednocuje odtieň pleti, sťahuje póry, pomáha vyhladzovať vrásky. Pleť vyzerá plná energie.  Ideáliu od Vichy poznám už nejaký ten rok a veľmi som si ju obľúbila a rada ju striedam s inými krémamy. Krásne na nej drží aj mejkap.

Vichy liftactiv serum 10 SUPREME poskytuje zrýchlenú regeneráciu. Je určený pre ženy od 35 rokov života (nakoľko do tejto vekovej kategórie ešte nespadám posuniem ho mame), ktoré chcú riešiť vrásky, stratu pevnosti, kvalitu a jas pleti. Vekom sa spomaľuje schopnosť regenerácie pleti, čo spôsobuje hlboké vrásky, stratu pevnosti a mdlý odtieň pleti.
Inovácia VICHY proti vráskam a strate pevnosti: 10 rokov výskumu. Spojenie 10% RHAMNÓZY a FRAGMENTOV KYSELINY HYALURÓNOVEJ. Jedinečné, vysoko koncentrované zloženie dodáva dvakrát viac Rhamnózy (oproti pôvodnému séru Liftactiv) do epidermis.
  • Vhodné pre citlivú pleť.
  • Hypoalergénne zloženie s Termálnou vodou z Vichy.
  • Dermatologicky testované.
  • Svieža a ľahká textúra.
  • Pleť vyzerá okamžite ako premenená.
Aplikácia :
Aplikujte niekoľko kvapiek séra na celú tvár ráno a/alebo večer. Môžete použiť pod denný alebo nočný krém alebo samostatne, pokiaľ pleť nepotrebuje dodatočný komfort.
SpiriTime je rada prípravkov pre každodennú hygienu a efektívnu kozmetickú starostlivosť. Zloženie produktov je šetrné k pokožke a neobsahuje žiadne parabény, silikóny, parafín ani minerálne oleje. S francúzskou kozmetikou SpiriTime spoznáte dokonalú harmóniu tela a mysle! Balenie obsahovalo kombináciu sprchového gélu a telového mlieka. 
Skvelý tip na darček.
Loreal Botanicals Coriander a aj celá rada botanical sú pre mňa jedno veľké sklamanie. Nakoľko mám svoje vlasy farbené, čo ich aj samozrejme vysušuje táto rada im veľmi k regenerácií nepomáha. Moje vlasy sú po nej ešte viac vysušené a pri tomto koriandrovom ma ešte aj štípala pokožka hlavy. Jediné plus čo vidím na tejto rade je krásne minimalistické balenie a dávkovacia pumpička. Rozhodne si už ďalšiu variantu z tejto rady nekúpim a toto balenie posuniem ďalej.

Related Articles

0 Comments:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

Tags

Pages

beauty & lifestyle blog

Instagram

https://www.instagram.com/the_blonde_rebellion/

Instagram