In BEAUTY

MEJKAP pomocníci


Štetce, klieštiky na mihalnice, beauty hubky, ...
Na prvý pohľad sa môže zdať, že ich k životu nepotrebujete, ale keď ich vidíte pri práci používať všetkých "MUA" , niečo na nich asi bude.
Uľahčujú prácu, pomáhajú doladiť či opraviť mejkap, dokážu naniesť farbu s presnosťou Švajčiara, a výsledný efekt je dokonalý.

KLIEŠTIKY NA RIASY
Kto by netúžil po väčších očiach a výraznejšom pohľade? Zabudnite na vrstvy očných tieňov. Potrebujete len "otvoriť" oči pomocou vytočených a predĺžených rias. K tomu vám dopomôžu klieštiky na riasy. Dôležité je, aby ste upravovali vždy čisté, odlíčené riasy pred použitím maskary, hoci kvalitné klieštiky nezničia ani nalíčené riasy. Do klieštikov opatrne vložte celý oblúk rias čo najbližšie ku korienkom a nechajte ich zovreté niekoľko sekúnd. Potom ich znovu stačte v strede dlžky.


FALSE LASHES V TRSOCH
Zvýraznia pohľad, ale oveľa prirodzenejšie ako riasy v celku. Môžete ich umiestniť len do kútikov, aby ste predĺžili tvar očí. Skvelé sú aj na zahustenie mihalníc. Najideálnejšie je ich aplikovať na hotový mejkap očí ako finálny produkt. Pinzetou s tenkými špičkami ich umiestnite nad svoje vlastné riasy. Výhodou je že ich môžete opakovane použiť.


NALEPOVACIE OČNÉ LINKY
Nie až taká novinka, ktorú zaviedla značka Dior (Dior Velvet Eyes). Tieto linky sú veľmi výrazné, zdobené, extravagantné ale aj jednoduchšie, ktoré sa aplikujú podobne ako tetovačka. Priložia sa priamo na očné viečko. Veľkou výhodou je ich uľahčená aplikácia a aj odstraňovanie.


ŠPONGIA NA MEJKAM A BEAUTY HUBKA
Ultrahladké nanášanie mejkapu a korektora zabezpečí obojstranná špongia na mejkap. Túto pomôcku udržiavajte v čistote, pretože sa v nej môžu rýchlejšie množiť baktérie. Mejkap, ktorý nanesiete pomocou hubky sa rovnomernejšie usadí, vydrží dlhšie a veľmi pekne vyrovná farebné rozdiely na pleti. Pri penových aplikátoroch na očné tiene o kvalite rozhoduje jemnosť pórov v špongii. Čim sú menšie, tým príjemnejšie sa s nimi pracuje.


ŠTETCE
Veľkosť a tvar štetca závisí od toho, ktorú časť tváre líčite. Na oči napr. používame tenší, na líčka hrubý okrúhly. Vyberte si taký tvar, ktorý vám vyhovuje pri presnej aplikácii. Špeciálny tvar štetca si vyžaduje napr. obočie. Štetec by mal byť čo najostrejší, z tvrdších štetín, ktoré nanesú farbu aj medzi chĺpky. Je nutné ich obmieňať pre rôzne tiene (svetlé, tmavé, glitre), či z hygienického dôvodu. Vždy po použití si ich prestriekam dezinfekčným sprejom na štetce.


ODLIČOVACIE OBRÚSKY
Uponáhľaná doba si vyžaduje aj rýchle riešenia. Preto medzi najlepšie vynálezy patria navlhčené obrúsky. Sú z jemnej bavlnenej tkaniny napustené odličovačom a sú použiteľné kdekoľvek! 

Related Articles

0 Comments:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

Tags

Pages

beauty & lifestyle blog

Instagram

https://www.instagram.com/the_blonde_rebellion/

Instagram